Home Fly bed Aladinn

Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line.

Ideja o pametnom krevetu koji se spušta iz plafonaFLY BED ALADINN

Ideja je nastala u želji da se životni prostor iskoristi na najbolji mogući način. Tim inženjera je uložio mnogo radnih sati sa ciljem da stvori pouzdan, kvalitetan, udoban i cenovno prihvatljiv proizvod-FLY BED ALADINN, po svetskim standardima.

Potreba za krevetima koji izlaze iz plafona FLY BED ALADINN prvo se javila kod vlasnika malih stanova i garsonjera. Ljudi su želeli da unaprede kvalitet sna, a da im ostane prostora za druge aktivnosti.

Jedan klasičan bračni krevet zauzima minimum 4m2, a prostorija u kojoj se nalazi je neupotrebljiva za bilo koju drugu namenu. Naši kupci ugrađuju krevet FLY BED ALADINN u dečje, gostinske i spavaće sobe jer su shvatili da je multifunkcionalnost koje te prostorije dobijaju od velike važnosti za kvalitet života.

Krevet iz plafona FLY BED ALADINN možete zaustaviti na bilo kojoj visini, a osećaj kada krevet nije spušten na postolje ili podlogu je prema svedočenju naših kupaca sličan onom osećaju koji izaziva spavanje na vodenom krevetu.

Prilikom ugradnje se definišu takozvane bezbedne zone u prostoriji tako da je pokretanje kreveta preko daljinskog upravljača onemogućeno kada se osoba u prostoriji nalazi izvan te zone. Na taj način postignuta je maksimalna bezbednost za korisnike.

Mehanizam je testiran na veliki broj korišćenja koji odgovaraju desetogodišnjoj svakodnevnoj eksploataciji. U slučaju nestanka struje, moguće je “ručno” spustiti krevet u položaj za spavanje.

Neki od naših korisnika su se odlučili i za ugradnju garniture za sedenje preko kojih se pušta krevet iz plafona FLY BED ALADINN, tako da se jednostavnim korišćenjem daljinskog upravljača dnevna soba pretvara u spavaću i obratno.

https://www.homesolutions.rs/wp-content/uploads/2018/11/aladin.jpg

FLY BED ALADINN zauzima samo 25 cm od plafona, tako da se može ugrađivati u prostorije bilo koje visine.

Motor koji pokreće mehanizam može se montirati na bilo kom mestu u prostoriji, a smešta se u silent block tako da je nivo buke zanemarljiv i u skladu je sa svim svetskim standardima stanovanja.

Dno kreveta je obično od univera ili medijapana i pogodno je za ugradnju rasvete koja se automatski isključuje kada krevet FLY BED ALADINN nije u maksimalnom gornjem položaju (podignut).

To praktično znači da u krevetu koji se koristi za spavanje “nema struje”.

O NAMA
Specijalizovani smo za projektovanje enterijerai komadnog nameštaja, izvođačke radove u enterijeru kao i izradu 3d vizuelizacije prostora i objekata.
KONTAKT
Makenzijeva 25, Beograd
Tel. +381 11 243 76 87
HSE
Prijavite se putem kontakt forme i omogućite sebi popust
Saznajte više o akcijama i drugim pogodnostima

© 2020.  All rights reserved. Design by Softech-Solutions